Byfest i Vridsted

Byfesten 2016

Byfesten 2016 blev præget af både fremragende vejr og en regnfuld lørdag. Tirsdagens cykelsponsorløb blev igen en oplevelse med mange deltagere – børn som voksne. Der blev tegnet sponsorater for ca. 25.000 kr. og derved blev cykelsponsorløbet igen i år en væsentlig bidragyder til det samlede overskud for byfesten.

Tirsdagen gode vejr holdt helt hen til fredagens aftenarrangement ved åen. Det blev en fantastisk aften med rekordstor deltagelse. Vi står sammen i Vridsted, når der kaldes til byfest! Det var tæt på midnat, inden de sidste gæster begav sig hjemad.

Var vejret fremragende tirsdag og fredag, var det til gengæld en våd omgang om lørdagen. Regnen satte selvfølgelig sit præg på lørdagens program, hvor nogle af aktiviteterne måtte krybe i ly i hallen. Krolf er dog en udendørs sport, og krolf kan altså godt spilles i regnvejr. Så det gjorde vi. Heldigvis stilnede regnen af hen på eftermiddagen, og vi fik en rigtig fin aften med grillmad og masser af godt humør.

Der var rigtig gang i omsætningen i baren, så i den sidste ende blev byfestens samlede overskud en smule større end sidste år. Samlet blev der ca. 58.000 kr. til fordeling blandt de 4 foreninger – til gavn for aktiviteterne i Vridsted i det kommende år.

Søndag sluttede vi som altid af med friluftsgudstjeneste i teltet ved åen.

Tak for en god byfest til alle!

Vridsted Byfest bliver i 2017 afviklet i dagene den 22/8 – 25/8 – 26/8 og 27/8.