Skive_folkeblad_13-08-17

Vridsted åbnede sig op for mulige tilflyttere

Søndag d. 13-08-2017

Af: Pauli Vendelbo

Når man skal have solgt sit hus, kan man invitere til åbent hus og håbe, at der kommer mange interesserede.

Og hvis man som by eller område vil lokke flere folk til byen, kan man invitere til åben by. Eller Havørredens Dag, som var titlen bag den åbne invitation til at se nærmere på Vridsted, med klar henvisning til Karup Å, der er en stor del af byen.

I alt lagde cirka 450 mennesker vejen forbi Vridsted i løbet af søndagen, og de kunne blandt andet få smagsprøver fra de lokale butikker, se Vridsted fra oven via en tur i helikopter, besøge idrætsforening, skole og børnehave samt måske fremtidens boligform – Easy Dome.

Helikopteren lettede 12 gange med tre personer i hver gang, og generelt var der liv i Vridsted på en helt anden måde, end der plejer en søndag i august.

Arrangørerne – det såkaldte »Sammenrend«, har ikke lagt skjul på, at dagen skulle bruges på at lokke nye folk til byen, men også at gøre de eksisterende borgere opmærksomme på den dejlige by, de bor i.

Og det budskab kom ud til blandt andre Aase og Erik Nielsen fra Fiskbæk.

De er nu meget tæt på at købe en grund i Vridsted – og de er også tæt på at ville bosætte sig i en Easy Dome.

– Vi skal lige have solgt vores hus først, men vi håber, at vi kan flytte hertil inden sommerferien. Og vi synes, at Easy Domen er en meget spændende boligform, som vi sagtens kunne bo i, lyder det fra parret.

Borgmester Torsten Nielsen lagde også vejen forbi, ligesom Ulrik Wilbek gjorde det, så Vridsted gjorde virkelig opmærksom på sig selv.